Vi vet alle at mega-selskapet heter canada goose trillium

Drivstoffpris

Hei SA. Vi vet alle at mega-selskapet heter canada goose trillium SASOL som ble opprettet under Apartheid-regjeringen canada goose herre med et bestemt mandat for å produsere billigere drivstoff for å motvirke presset av kostbar drivstoffimport på grunn av sanksjoner osv. Alle disse årene siden. Så så en lys gnist i regjeringen hvordan lønnsom SASOL var i ferd med å bli, og selskapet ventured inn på forskjellige andre felt som kjemikalier, gjødsel canada goose jakke etc etc.

SASOL er nå et av de største og mest lønnsomme selskapene på kontinentet med en veldig lys fremtid! Flyet i salven er canada goose dame det: Det opprinnelige mandatet ble fullstendig ignorert og skattebetalers penger ble brukt til å skape canada goose victoria parka et kontantkjøtselskap for regjeringen mens hele landet lider under canada goose jakker herre byrden av den allmektige amerikanske dollar!

USA er bokstavelig canada goose jakker dame talt insolvent, men av en eller annen grunn canada goose norge tillater verden dem å manipulere verdensmarkeder, og land som våre lider enormt som et direkte resultat av valutapåvirkning. Hvis SASOL bare utvidet og canada goose produserte billigere drivstoff til SA, you could look here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge kan canada goose jakke herre du forestille deg den enorme økningen til canada goose jakke dame industrien i dette landet som et resultat?

Hvis de produserte drivstoff canada goose outlet på 3 4 Rand en liter billigere, ville det øke økonomien og jobbsettingen enormt. Dessverre fra canada goose victoria artikler jeg har lest, sier økonomer at denne ‘urettferdige fordelen’ vi har på grunn av overflod canada goose salg av kull her, vil på en eller annen måte skape problemer for SA.

Jeg er en gjennomsnittlig Joe og følger ikke deres resonnement, men det jeg vet er at regjeringen kunne gi en kraftig økning i økonomien dersom de bemyndigede SASOL til å gjøre det det ble laget for å gjøre! Det er ganske bokstavelig talt så lett. HVORFOR gjør vi det ikke.

admin
By admin , November 14, 2013

RELATED POSTS

Copyright 2018 | All Rights Reserved.